Longeercirkel voor betere beweging

Longeercirkel

In een longeercirkel is het mogelijk uw paard functioneel te trainen. Met behulp van een longeerlijn kunt u leiden en drijven op afstand zonder dat er iemand op uw paard zit. Hierdoor kan het paard zich makkelijker oprichten en wordt het paard minder belast. Een longeercirkel is ook uitermate geschikt om uw paard zadelmak te krijgen of aan hulpen en training te laten wennen. Eveneens is een longeercirkel goed voor de dagelijkse beweging van uw paard of als warming-up of cooling-down.

Trainen zonder zorgen

Longeercirkels van Paco Horse Products voldoen aan hoogwaardige eisen of het gebied van kwaliteit en veiligheid. Er wordt gebruikgemaakt van paardvriendelijke materialen om de longeercirkel te begrenzen, waardoor uw paard veilig en ontspannen kan bewegen. Bij het plaatsen van een longeercirkel moet u behalve de ruimte, ook rekening houden met de ondergrond. Deze moet niet te zwaar en slipvast zijn. Graag kijken we samen met u naar een geschikte plaats op uw terrein.

Geheel naar wens

Wie bij Paco Horse Products een longeercirkel bestelt kan kiezen uit vele afmetingen en afwerkingen. Maatwerk is voor ons geen enkel probleem. Wij zetten onze 18 jaar aan kennis en ervaring graag in om u een perfecte longeercirkel te leveren.

Wat ons uniek maakt

  • Oerdegelijke producten
  • Hoog en secuur afwerkingsniveau
  • Maatwerk specialist
  • 18 jaar ervaring
  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokken partner

Hulp nodig?

Pascal helpt je graag!

Vraag een offerte aan voor: Longeercirkel

Bezoek onze Facebook!