Solarium voor uw paard

Solariums

We vragen veel van onze paarden. Zowel tijdens trainingen, als bij wedstrijden. Het is dan ook niet meer dan logisch dat we ze op de beste manier verzorgen. Door het plaatsen van een solarium voor uw paard zal het paard sneller herstellen, meer ontspannen aan een wedstrijd beginnen en minder last hebben van blessures.

Betere doorbloeding

Door de infrarood stralen van het solarium zal er bij uw paard een betere doorbloeding van de spieren plaatsvinden, waardoor de afvalstoffenhuishouding in de spieren verbetert en het paard minder snel last van blessures krijgt. De opgewekte infrarood warmte zorgt ervoor dat bloedsuikers sneller door de spieren worden opgenomen. Ook wordt het melkzuur in de spieren sneller afgevoerd.

Warming-up

Een warming-up onder een paardensolarium voor een training of wedstrijd ontspant de spieren en vermindert de kans op blessures. Het solarium voor paarden is ideaal voor het drogen van uw paard na een wasbeurt. De spierelasticiteit wordt door de warmte van het solarium bevorderd en werkt verzachtend bij blessures.

Therapeutisch

Onze solaria zijn ook verkrijgbaar met de laatste innovaties op het gebied van lichttherapie. Door het paard bloot te stellen aan bepaalde lichtfrequenties ontstaat er een therapeutische werking en komt het paard weer in balans. In combinatie met de opgewekte warmte zal uw paard sneller herstellen na een zware inspanning.

Wat ons uniek maakt

  • Oerdegelijke producten
  • Hoog en secuur afwerkingsniveau
  • Maatwerk specialist
  • 18 jaar ervaring
  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokken partner

Hulp nodig?

Pascal helpt je graag!

Vraag een offerte aan voor: Solariums

Bezoek onze Facebook!