Benodigdheden voor paarden

Stalbenodigdheden

Een paard dat goed moet presteren, verdient goed voer en voldoende drinken. Met de stalbenodigdheden van Paco Horse Products hebt u in ieder geval de juiste voerbakken en drinkbakken binnen handbereik. Onze voerbakken zijn leverbaar in verschillende groottes en uitvoeringen, onze Suevia drinkbakken zijn er in gietijzer en kunststof.

Enkel het beste voor uw paard

Suevia levert een compleet assortiment drinkbakken voor allerlei soort vee. Ze kunnen aangesloten worden op Suevia drinkwatersystemen. De gietijzeren en kunststof drinkbakken die u in ons assortiment stalbenodigdheden voor paarden terugvindt, zijn in het bezit van een staafventiel of druklepel en kunnen door uw paarden eenvoudig met de neus te bediend worden. De gietijzeren paarden drinkbakken zijn bovendien voorzien van hoogwaardige emaille, dat zorgt voor een optimale en hygiënische oppervlaktebescherming. De kunststoffen paarden drinkbakken daarentegen zijn UV bestendig en kennen geen scherpe randen.

Deskundig advies

Onze stalbenodigdheden voor paarden kennen een hoog afwerkingsniveau en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Net als voor onze ander producten geldt dat wij graag met u meedenken over de juiste stalbenodigdheden en dat maatwerk in veel gevallen mogelijk is.

Wat ons uniek maakt

  • Oerdegelijke producten
  • Hoog en secuur afwerkingsniveau
  • Maatwerk specialist
  • 18 jaar ervaring
  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokken partner

Hulp nodig?

Pascal helpt je graag!

Vraag een offerte aan voor: Stalbenodigdheden

Bezoek onze Facebook!